BRUSNICA & AMER ČAJBRUSNICA & AMER ČAJ

BRUSNICA & AMER ČAJ

150,00 Дин.
Čaj od brusnice sadrži sušeni plod brusnice u kombinaciji sa Amer čaj-em.
Opis
 

Brusnica & AmerČaj

 

Čaj od brusnice sadrži sušeni plod brusnice u kombinaciji sa Amer čaj-em. Plod brusnice dokazano ostvaruje povoljan uticaj kod urinarnih infekcija i prisustva bakterija u mokraći (E.Coli), a u kombinaciji sa Amer čajem ima znatno snažnije dejstvo na pomenute tegobe.

Koristi se za uživanje i bogat je bioflavonoidima. - Antioksidant. Dobrar je u borbi protiv bakterije "helicobacter pylory" i gljivice kandide. Koristi se u prevenciji i lecenju svih vrsta bakterija urinarnog trakta (Escherichia coli), upale hemoroida i prostate. Podstiče izbacivanje kamenčića i peska iz bubrega. Doprinosi boljem varenju, normalizuje rad digestivnog trakta. Blagotvoran je u preventivi i lecenju gonoreje, artritisa, reumatizma, dijabetesa, dijareje. Blagotvoran je u preventivi i lecenju bolesti (infekcije) kože, očiju, polnih organa, protiv gljivica, jetre, upale grla (ispiranjem), prehlade, kašlja, poremecaja u kardio-vaskularnom sistemu. Deluje kao prirodni antibiotik.


Priprema: Kesicu čaja staviti u sud, preliti sa 1,5-2 dl ključale vode. Nakon 5 minuta izvaditi kesicu i gotov čaj zasladiti po želji.

KESICA SA ČAJEM SE NE SME KUVATI.

 

Sastav:

  • Brusnica plod 30%,
  • divlja jabuka plod 15%,
  • Šipak plod 10%,
  • Hibiskus cvet 15% i
  • Amer čaj (Amaranthus blitoides herba).
  • Aromatizovano prirodno identičnom aromom brusnice uz dodatak boje i regulatora kiselosti.

 

Pakovanje: 25 filter kesica !

Komentari

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.