LEČENJE HEMOROIDA

 
Spadate u grupu ljudi koji imaju hemoroide (šuljeve)? 


Pomoć kod problema izazvanih hemoroidima,  jeste konzumiranje Amer čaja.

 • Amer čaj deluje na simptome koje izazivaju kako spoljašnji tako i unutrašnji hemoroidi (šuljevi).
 • Čaj deluje tako što umanjuje pritisak usled kog nastaju hemoroidi, smanjue napetost u toj regiji, što za posledicu ima da umiri bol, svrab i peckanje.

Napomena:

„Sve tvrdnje navedene na ovoj stranici i sajtu su rezultat višegodišnjeg iskustva, i rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe.

Kako je svaki organizam posebna individua, rezultati nakon konzumiranja Amer čaja mogu da variraju, te se u skladu sa navedenim proizvođač odriče odgovornosti u slučaju da proizvod u potpunosti nezadovolji očekivanja korisnika.”


BLAGODET ZA ČITAV URINARNO-GENITALNI TRAKT

 

Amer Čaj

 • umanjuje bol, svrab i peckanje,
 • smanjuje napetost - pogoduje nastanku mekše stolice, što za posledicu ima olakšano pražnjenje creva i smanjenje pritiska usled kog nastaju hemoroidi.

Amer Čaj Proizvodi

Amer Čaj je potpuno prirodan preparat i nema vremenskih i količinskih ograničenja u konzumiranju.

Kod spoljašnjih hemoroida najbolje je kombinovati  Amer čaj i Amer HM kremu za negu anusa.
Kao zamena za Amer čaj mogu se koristiti kapsule Amer antibol – M.
Amer čaj poseduje brojna klinička i hemijska  ispitivanja urađena od strane nadležnih i specijalizivanih ustanova u zemlji i inostranstvu.


 
Amer Čaj Priznanja
Za dvadeset i pet godina postojanja Amer čaj je podvrgnut brojnim kliničkim i hemijskim ispitivanjima.

Ispitivanja su vršena od strane nadležnih i specijalizivanih ustanova u zemlji i inostranstvu, od kojih bismo posebno izdvojili ispitivanja rađena u Berlinu, na osnovu kojih je Amer čaj dobio sertifikat o slobodnoj prodaji u Nemačkoj.

U Berlinu je između ostalih urađeno i ispitivanje citotoksičnosti.

 

ŠTA SU HEMOROIDI (ŠULJEVI) ?

Hemoroidi ili šuljevi su pod pritiskom prošireni - otečeni, krvni sudovi, oko anusa (čmara) i u donjem delu retkuma (debelog creva).

Hemoroidi mogu biti spoljašnji ili unutrašnji
Unutrašnji hemoroidi nastaju blizu početka analnog kanala, a spoljašnji na analnom otvoru.

Unutrašnji hemoroidi potiču od unutrašnjeg venskog hemoroidnog pleksusa u gornjem delu analnog kanala i rektumu. Oni se uvećavaju, zahvataju kožom prekriveni donji deo analnog kanala i čine vidljivim spoljnji hemoroidalni venski pleksus.


Napomena:

„Sve tvrdnje navedene na ovoj stranici i sajtu su rezultat višegodišnjeg iskustva, i rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe.

Kako je svaki organizam posebna individua, rezultati nakon konzumiranja Amer čaja mogu da variraju, te se u skladu sa navedenim proizvođač odriče odgovornosti u slučaju da proizvod u potpunosti nezadovolji očekivanja korisnika.”

 

ISKUSTVA KORISNIKA

"Amer Čaj sam naručio kako bi mi pomogao kod izlečenja infekcije mokraćnih kanala. Od lečenja šuljeva sam već bio i odustao. Veoma brzo sam bio izlečen i od jednog i drugog, govorim Vam samo onako kako jeste i stojim iza svake svoje reči"
 
Marković Dragan - Sremska Mitrovica
"Amer Čaj sam koristila pre 20 godina, kada mi je pomogao veoma efikasno, a sada ga naručujem za moju ćerku! Hvala vam !"
 
Minjuš Mirjana - Ašanja
Amer Čaj mi je pomogao da konačno izlčim hemoroide, veoma brzo i supešno! Hvala Vam
 
Lozjanin Nikola - Novi Sad

Najpre sam koristio Amer Čaj, sada preventivno redovno kupujem Amer Antibol M kapsule zbog jednostavnijeg načina korišćenja terapije. Izlečio sam hemoroide i Veoma sam zadovoljan vašim proizvodoma.
 
Černai Tibor:

Koristila sam Amer Čaj, U neverovatno kratkom roku od samo nedelju dana svi problemi sa hemoroidima su nestali.
 
Ivana Petrović - Kuršumlija
NAJČEŠĆA PITANJA1.Kada se osete prvi efekti (poboljšanja) nakon konzumiranja Amer čaja?
2.Koliko dugo i u kojim količinama se može piti Amer čaj?
3.Da li su Amer antibol-M kapsule adekvatna zamena za Amer čaj?
4.Da li je dovoljno koristiti samo Amer čaj ili Amer antibol-M kapsule ili je neophodno kombinovati ih sa kremom Amer- HM?
5.Da li je krema Amer-HM dovoljna za tretman spoljašnjih hemoroida?
6.Mogu li Amer čaj da koriste trudnice, dojilje i deca?
7.Koji su simptomi hemoroida
8.Šta je uzrok nastanka hemoroida ?
9.Koliko su hemoroidi opasni ?
10.Kako da naručim online ?
11.Da li sam naručio kako treba ?
12.Kada mogu da očekujem naručenu robu ?
13.Koliko košta dostava ?
14.Kako plaćam?
15.Kako još mogu da platim?


1.Kada se osete prvi efekti (poboljšanja) nakon konzumiranja Amer čaja?
Amer čaj se pije na specifičan način, i terapija vremenski traje relativno kratko. Prvi simptomi poboljšanja se uglavnom osete već nakon prvog dana terapije a neretko i već posle treće ispijene šolje čaja. Prvi simptomi dejstva čaja su: smanjena napetost, normalizovanje stolice, ublažavanje svraba, bola i peckanja, smanjeno krvarenje (ukoliko je bilo prisutno)...
 
2. Koliko dugo i u kojim količinama se može piti Amer čaj?
Amer čaj po pitanju konzumiranja nema ni količinskih niti vremenskih ograničenja. Može se konzumirati duži vremenski period (nije definisan) bez bojazni od predoziranja. Naprotiv poželjno je piti ga i preventivno!
 
3. Da li su Amer antibol-M kapsule adekvatna zamena za Amer čaj?
Amer antibol-M kapsule su zapravo suvi ekstrat biljke od koje je spravljen Amer čaj. Urađene su za korisnike koji nisu ljubitelji čajeva ili nemaju vremena da sprovode terapiju čajem. Odnos kapsula i čaja je 2 kapsule = 1 kesica čaja. (Na bočicama sa kapsulama piše uzimati 3-5 puta dnevno po 1-2 kapsule, što je dovoljno za preventivu i lakše upale. Kod ozbiljnijih hroničnih upala preporučujemo da se terapija sprvodi na sledeći način:
Prvog dana: Popiti 10 kapsula, 5 puta po dve kapsule sa što više tečnosti. Vremenski razmak između uzimanja kapsula da bude uvek po jedan sat. Narednih deset dana piti po 6 kapsula, 3 puta po dve kapsule sa što više tečnosti. Vremenski razmak između uzimanja kapsula takođe treba da bude uvek po jedan sat. Nije precizirano doba dana kada ćete sprovesti terapiju (uskladite sa Vašim slobodnim vremenom).

Dvanaestog dana ponoviti sve kao i prvog dana.

Da biste sproveli ovu terapiju potrebne su Vam 3 bočice kapsula. Nakon završetka terapije ostaće Vam 10 kapsula koje možete popiti narednih dana. Kapsule (i čaj) se mogu konzumirati duži vremenski period (nije definisan) bez bojazni da ćete se predozirati).
 
4. Da li je dovoljno koristiti samo Amer čaj ili Amer antibol-M kapsule ili je neophodno kombinovati ih sa kremom Amer- HM?
Naša preporuka je prvenstveno konzumirati Amer čaj ili Amer antibol-M kapsule. Kod spoljašnjih hemoroida najbolje je kombinovati čaj i kremu Amer-HM ili kapsule i kremu.
 
5. Da li je krema Amer-HM dovoljna za tretman spoljašnjih hemoroida?
Kema Amer-Hm je odlična kod prisustva spoljašnjih hemoroida. U kratkom roku umiruje svrab, peckanje i druge neprijatnosti koje izazivaju hemoroidi. Međutim radi trajnijejeg tretmana mi prednost dajemo Amer čaju koji deluje iznutra i kremu preporučujemo kao dopunu terapije čajem.
 
6. Mogu li Amer čaj da koriste trudnice, dojilje i deca?
Na osnovu iskustava koja imamo čaj mogu da konzumiraju trudnice, dojilje i jako mala deca. Ono što je najbitnije rezultat nikada do sada nije izostao, niti je bilo neželjenih efekata.
Međutim moram da naglasim da je saglasnost ispred proizvođača data na osnovu dvadesetpetogodišnjeg iskustava koje imamo, a da za to neposedujemo nikakvu zvaničnu kliničku studiju. Zapravo mi smo radili klinička ispitivanja za Amer čaj ali ne posebno na trudnicama, dojiljama i deci.
Konačna odluka je na Vama! Ukoliko nemožete da je donesete sami, predlažemo Vam da se konsultujte sa Vašim lekarom.
 
7. Koji su simptomi hemoroida
Najčešći simptomi postojanja spoljašnjih hemoroida su formiranje krvnih ugrušaka u obliku otečenog tkiva oko anusa.

Simptomi unutrašnjih hemoroida su peckanje ili analni svrab i iritacija kože oko anusa, nelagodan bol koji može da bude znak ozbiljnog problema i najzad rektalno krvarenje – pojava svetlo crvene krvi na stolici, toalet papiru ili u wc šolji nakon pražnjenja creva.
Količina krvi je obično mala i nije pomešana sa stolicom. Ređe, krvarenje je obilnije. Kao posledica produženog krvarenja hemoroida ponekad može nastupiti anemija zbog nedostatka gvožđa. Najčešće uzrok rektalnog krvarenja su hemoroidi, međutim često postoje i drugi ozbiljniji uzroci. Da bi dijagnoza bila tačna neophodno je obratiti se lekaru.
Simptomi Hemoroidi
Dijagnoza

Pažljivi pregled i ispravna dijagnoza važna je prilikom svakog krvarenja iz rektuma ili nalaza krvi u stolici. Krvarenje može biti simptom i drugih bolesti gastrointestinalnog trakta, pa tako i tumora debelog creva. Rektalni pregled često je dovoljan za dijagnozu.

U predelu anusa naći će se otečeni krvni sudovi, a potrebno je i da doktor napravi digitorektalni pregled (pregled zadnjeg creva prstom) tražeći abnormalnosti.
 
8. Šta je uzrok nastanka hemoroida ?
Najčešći uzrok nastanka hemoroida je naprezanje prilikom defekacije, a mogu biti i trudnoća, genetički faktori, starenje, hronični zatvor, dijareja, dugotrajno sedenje i analne infekcije.

Hemoroidi se javljaju kod 50% pulacije. Vrlo su česti kod oba pola. Češći su kod starijih osoba, ali se mogu javiti i kod dece.

Hemoroidi kod trudnica
Hemoroidi kod trudnica
Hemoroidi su posebno česti kod trudnica. Pritisak ploda na tu regiju, hormonske promene, kao i sam plod uzrokuju povećanje hemoroidalnih krvnih sudova.
 
9.Koliko su hemoroidi opasni ?
Hemoroidi sami po sebi nisu opasni po život. Međutim ukoliko se ne leče hemoroidi nisu ni malo bezazlena bolest, kao posledica produženog krvarenja ponekad može nastupiti anemija zbog nedostatka gvožđa. Što dalje može prouzrokovati dodatne poremećaje u organizmu...
 
10.Kako da naručim online ?
Naše proizvode možete poručiti dirktno sa ove strane online, i nije neophodna registracija da biste izvršili porudžbinu.

Ispod slike i cene svakog proizvoda na ovoj strani nalazi se dugme "NARUČITE OVAJ PROIZVOD".

Kada ste kliknuli na dugme kasa će se automatski ažurirati i prikazati.

Zatim kliknite na dugme "Dodaj/uredi informacije o adresi za naplatu". Popunite polja označena zvezdicom.
Kada ste uneli Vaše podatke kliknite na dugme "Sačuvaj", a potom Još jednom proverite sve podatke (proizvode koje kupujete, cenu, Vašu adresu itd...),

Čekirajte polje da ste saglasni da će te platiti naručenu robu, a potomom na dugme Potvrdite porudžbinu“.

Ukoliko želite da naručite više naših proizvoda, ponovite postupak ili posetite naš Katalog proizvoda

 
11.Da li sam naručio kako treba?
Na email koji ste upisali u prijavi možete očekivati potvrdu o obavljenoj kupovini i na ta način možete biti sigurni da je porudžbina uspešno obavljena i prosleđena do nas.

Mi ćemo evidentirati Vašu porudžbinu, odvojiti robu za slanje i poslati Vam.

U slučaju da postoji neki problem, neslaganje ili nam je potrebna neka dodatna informacija, kontaktiraćemo Vas prvo na mobilni telefon koji ste ostavili pri registrovaciji, a ako Vas ne nađemo, poslaćemo Vam e-mail.

Ukoliko ne dobijete e-mail, ponovite proceduru ili nas kontaktirajte na telefon: 027 321052  radnim danima od 08h do 16h, subotom od 8h do 12h.
 
12.Kada mogu da očekujem naručenu robu ?
- Isporuka se vrši putem kurirske službe. Cena dostave je 200 dinara, a za sve naruđžbine iznad 5.000,oo dinara dostava je besplatna.
- Po pravilu roba stiže na Vašu adresu od 24 - 48h, u zavisnosti od dana kada je roba naručena. Ukoliko je poruđžbina evidentirana u petak pre 12:00h, isporuku na kućnu adresu možete očeivati i u subotu, ali ako je evidentirana u petak posle 12:00h, vašu porudzbinu možete očekivati u ponedeljak.
 
13.Koliko košta dostava ?
Cena dostave se određuje po važećem cenovniku kurirske službe i trenutno je 200,00din. za teritoriju Republike Srbije.

Za sve porudžbine iznad 5.000.00din. dostava je besplatna
 
14.Kako plaćam ?
Svoju online porudžbinu možete platiti pouzećem - gotovinom po prijemu pošiljke na kućnu adresu (ili neku drugu adresu koju navedete kao adresu dostave).
 
15.Kako još mogu da platim?

Ukoliko to navedete u napomeni narudzbine, robu možete platiti Virmanom ili E-bankingom, a mi ćemo po evidenciji uplate poslati robu na željenu adresu.

 

PORUČITE TELEFONOM

066 321 052

027 321 052

063 851 4077

 

 

AMER ČAJ 30 gr

Amer čaj 30 gr400,00 din

 Amer Čaj 30gr - 6 kesica

Preporučuje se kod:

 • - akutnih upala hemoroida,
 • - i za preventivnu zaštitu organizma.
Čaj se uzima:
-kod već prisutnih tegoba - pije se po jedana šolja čaja (1.5 - 2 dl) na svakih sat vremena, pripljemenog prema  uputstvu koje se nalazi na kutiji čaja.
 
Popiti ukupno 6 šolja čaja (6kesica) na svakih sat vremena po jednu.
 
-preventivnio - piti po 2-3 šoljie čaja u toku jednog dana.
 

Način pripreme:

Sadržaj jedne kesice preliti sa 150ml hladne vode, smešu zagrejati do ključanja, da vri 2 min i nakon 5-10 minuta procediti;


Način upotrebe:

Piti sveže pripremljen, što topliji napitak, nezaslađen.

Mere opreza:

- Čaj nesmeju piti osobe koje imaju kamen u bubregu veći od 4mm (koji nemože da prođe krož mokraćne kanale). Amer čaj kamen tera napolje a ne topi ga, što može izazvati neprijatnosti i bol.
- Čuvati na suvom mestu.

Sastav:
pakovanje sadrži 6 kesica čaja.
1 kesica sadrži 5 grama američkog crvenog štira (Amaranthus blitoides)* standardizovanog na 4% betaina. 

AMER ČAJ 75g

Amer Čaj 75gr750,00 din

Amer Čaj 75gr - 15 kesica

Preporučuje se kod:

  • akutnih upala hemoroida;
  • problema, upale prostate,
  • otežanog i čestog mokrenja,
  • peska i taloga u bubrezima i mokraćnim kanalima

Način pripreme:

Sadržaj jedne kesice preliti sa 150 - 200ml hladne vode, smešu zagrejati do ključanja, da vri 2 min i nakon 5-10 minuta procediti;


Način upotrebe:

Piti sveže pripremljen, što topliji napitak, nezaslađen.

U slučaju postojanja navedenih tegoba pakovanje od 15 kesica upotrebiti (popiti) u roku od sedam dana i to na sledeći način:

-prvog dana popiti 5 šolja čaja u intervalima od po jednog sata,

-drugog dana ponoviti terapiju prethodnog;

-sedmog dana preostalih 5 kesica čaja upotrebiti na isti način.

 

Mere opreza:

- Čaj nesmeju piti osobe koje imaju kamen u bubregu veći od 4mm (koji nemože proći kroz mokraćne kanale). Amer čaj kamen tera napolje a netopi ga, što može izazvati neprijatnosti i bol.

- Čuvati na suvom mestu.


Sastav:

pakovanje sadrži 15 kesica čaja.
1 kesica sadrži 5 grama američkog crvenog štira (Amaranthus blitoides)* standardizovanog na 4% betaina.


Preporučeni dnevni unos nije utvrđen.


 

PORUČITE TELEFONOM

066 321 052

027 321 052

063 851 4077

 

 

AMER ČAJ 200g

Amer Čaj 200gr1700,00 din

Amer Čaj 200g - 40 kesica

Preporučuje se kod:

 • - hroničnih upala hemoroida u fazi bola i krvarenja,
 • - hroničnih upala prostate,
 • - čestih i otežanih mokrenja (karakterističnih kod starijih osoba),
 • - peska, mulja, taloga i sitnih kamenčića u bubrezima,
 • - bakterija u mokraći  (čak i onih najupornijih poput Ešerihije-coli)

Način pripreme:

Sadržaj jedne kesice preliti sa 150-200 ml hladne vode, smešu zagrejati do ključanja, da vri 2 min i nakon 5-10 minuta procediti;

Način upotrebe:

Piti sveže pripremljen, što topliji napitak, nezaslađen.

Kod  prisustva navedenih tegoba pakovanje od 40 kesica čaja treba  ispiti za 12 dana i to:

- prvog dana popiti 5 šolja čaja u intervalima od po jednog sata,

- narednih deset dana piti po 3 šolje čaja takođe u razmacima od po sat vremena,

- dvanaestog dana ponoviti postupak od prvog dana ( 5 šolja čaja u razmacima od po sat vremena).

 

Mere opreza:

- Čaj nesmeju piti osobe koje imaju kamen u bubregu veći od 4mm (koji nemože da prođe kroz mokraćne kanale). Amer čaj kamen tera napolje a ne topi ga,  što može izazvati neprijatnosti i bol.

- Čuvati na suvom mestu.

Sastav:

pakovanje sadrži 40 kesica čaja.
1 kesica sadrži 5 grama američkog crvenog štira (Amaranthus blitoides)* standardizovanog na 4% betaina.

Preporučeni dnevni unos nije utvrđen.


 

PORUČITE TELEFONOM

066 321 052

027 321 052

063 851 4077

 

 

AMER HM (krema)

AMER HM krema400,00 din

Izuzetno delotvorna kod terapije spoljašnjih hemoroida i drugih zapaljenskih procesa na koži.

Sadrži efekat Amer čaja koji skraćuje period povlačenja hemoroida na samo nekoliko dana.

Nakon aplikacije prestaju bol, svrab i peckanje.

Preporučuje se kod akutne i hronične upale spoljnih hemoroida, kao sredstvo za negu i higijenu anusa.

Upotreba: 2-3 puta dnevno obolelo mesto namazati kremom.

Pakovanje 15g. 

PORUČITE TELEFONOM

066 321 052

027 321 052

063 851 4077

 Copyright © 2011-2014 Amerovit D.O.O
Designed byAquaTim Company 2012