ŠUMSKO VOĆE & AMER ČAJ ŠUMSKO VOĆE & AMER ČAJ

ŠUMSKO VOĆE & AMER ČAJ

Štampa
150,00 Дин.
Osvežavajuć ukus i miris od plodova šumskog voća, divlje jabuke, borovnice, šipaka, divlje kupine, zove i amer čaja.
Opis

Šumsko voće & Amer čaj

 

Osvežavajuć ukus, miris i zadovoljstvo čaja od plodova šumskog voća, divlje jabuke, borovnice, šipaka, divlje kupine, zove i amer čaja. Koristi se za uživanje i preventivu bakterijskih infekcija i upalnih procesa. Antioksidant. Bogat izvor vitamina. Preventivno deluje na bakterijske infekcije i upalne procese.

 

Priprema: Kesicu čaja staviti u sud, preliti sa 1,5-2 dl ključale vode. Nakon 5 minuta izvaditi kesicu i gotov čaj zasladiti po želji.

KESICA SA ČAJEM SE NE SME KUVATI!

 

Dejstvo: Šumsko voće & Amer čaj je čajna mešavina osmišljena da kompenzuje odsustvo aktivnih principa korisnih u svakodnevnoj ishrani.

 

Sastav:

  • Divlja jabuka 15%,
  • Borovnica plod 5%,
  • Šipak plod 10%,
  • Divlja Kupina plod 10%,
  • Zova plod 10%,
  • Jagoda plod 10%,
  • Hibiskus cvet 10% i
  • Amer čaj (Amaranthus blitoides herba).

Aromatizovano prirodno identičnom aromom šumskog voća uz dodatak boje i regulatora kiselosti.

 

Pakovanje: 20 filter kesica.

 

Komentari

Ne postoje komentari za ovaj proizvod.

Pronađi proizvod

Napomena

„Sve tvrdnje navedene na ovoj stranici i sajtu su rezultat višegodišnjeg iskustva, i rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe.

Kako je svaki organizam posebna individua, rezultati nakon konzumiranja Amer čaja mogu da variraju, te se u skladu sa navedenim proizvođač odriče odgovornosti u slučaju da proizvod u potpunosti ne zadovolji očekivanja korisnika.”

O KOMPANIJI
Kompanija AMER ČAJ je višegodišnjim radom i trudom stekla iskustva koja nam danas daju prednost u odnosu na konkurenciju.
Kvalitet i delotvornost naših proizvoda nas već godinama svrstava među vodeće proizvođače čajeva, dodataka ishrani i dietetskih preparata. Dokaz za to su brojna priznanja dodeljena od eminentnih ustanova i naravno od samih korisnika naših proizvoda.

pročitaj više

AMER ČAJ d.o.o.

Privredno društvo za proizvodnju dijetetskih proizvoda, promet i usluge – AMER ČAJ D.O.O.  Vlahovo b.b. 18412 Žitorađa, Srbija.
Matični broj: 20289457
Šifra delatnosti: 1086
PIB: 105097126
Broj tekućeg računa: 205-145658-02