BOROVNICA & AMER ČAJBOROVNICA & AMER ČAJ

BOROVNICA & AMER ČAJ

Štampa
170,00 Дин.
Čaj od Borovnice sadrži sušeni plod i list borovnice u kombinaciji sa Amer čaj-em.
Opis

 Borovnica & Amer čaj

 

Čaj od Borovnice sadrži sušeni plod i list borovnice u kombinaciji sa Amer čaj-em.

Koristi se za uživanje. Antioksidant. Preventivno deluje na bakterijske infekcije i upalne procese. Blagotvoran je kod povraćanja, proliva, grčeva u organima za varenje, nedostatka apetita, kašlja i šećerne bolesti. Ublažava upalu hemoroida, mokraćnih kanala i bešike. Koristan je i osobama koje često umaraju oči, jer čuva očnu mrežinjaču.

 

Priprema: Kesicu čaja staviti u sud, preliti sa 1,5-2 dl ključale vode. Nakon 5 minuta izvaditi kesicu i gotov čaj zasladiti po želji.

KESICA SA ČAJEM SE NE SME KUVATI !.

 

Dejstvo: Borovnica & Amer čaj je cajna mešavina osmišljena da kompenzuje odsustvo aktivnih principa korisnih u svakodnevnoj ishrani. 

 

Sastav:

  • Borovnica plod 30%,
  • Borovnica list 10%,
  • Dvlja jabuka plod 15%,
  • Hibskus cvet 15%,
  • Amer čaj (Amaranthus blitoides herba),
  • Aromatizovano prirodno identičnom aromom borovnice uz dodatak boje i regulatora kiselosti.

Komentari

Ne postoje komentari za ovaj proizvod.

Pronađi proizvod

Napomena

„Sve tvrdnje navedene na ovoj stranici i sajtu su rezultat višegodišnjeg iskustva, i rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe.

Kako je svaki organizam posebna individua, rezultati nakon konzumiranja Amer čaja mogu da variraju, te se u skladu sa navedenim proizvođač odriče odgovornosti u slučaju da proizvod u potpunosti ne zadovolji očekivanja korisnika.”

O KOMPANIJI
Kompanija AMER ČAJ je višegodišnjim radom i trudom stekla iskustva koja nam danas daju prednost u odnosu na konkurenciju.
Kvalitet i delotvornost naših proizvoda nas već godinama svrstava među vodeće proizvođače čajeva, dodataka ishrani i dietetskih preparata. Dokaz za to su brojna priznanja dodeljena od eminentnih ustanova i naravno od samih korisnika naših proizvoda.

pročitaj više

AMER ČAJ d.o.o.

Privredno društvo za proizvodnju dijetetskih proizvoda, promet i usluge – AMER ČAJ D.O.O.  Vlahovo b.b. 18412 Žitorađa, Srbija.
Matični broj: 20289457
Šifra delatnosti: 1086
PIB: 105097126
Broj tekućeg računa: 205-145658-02