AMER D MELEM AMER D MELEM

AMER D ( melem )

Štampa
450,00 Дин.
Jedinstvena formula sastojaka polena i lekovitog bilja, koja omogućava normalan protok mleka u dojkama kod majki dojilja.
Opis

AMER D ( melem )

 

Jedinstvena formula sastojaka polena i lekovitog bilja, koja omogućava normalan protok mleka u dojkama kod majki dojilja.

 

Preporučuje se kod:

  • zapaljenskih procesa dojki i kod majki dojilja;
  • kod zastoja mleka u dojkama.

 

Upotreba:

Dojke mazati melemom nakon podoja (nekoliko puta u toku dana), nežno masirati do normalizacije protoka mleka u dojkama. Pre podoja obavezno oprati dojke.


Pakovanje: Kutijica - 50g melema!

Čuvati na suvom i tamnom mestu, na temperaturi do 25°C.


Sastav:

  • Suncokretovo ulje
  • Pčelinji vosak
  • Kora zove

Komentari

Ne postoje komentari za ovaj proizvod.

Pronađi proizvod

Napomena

„Sve tvrdnje navedene na ovoj stranici i sajtu su rezultat višegodišnjeg iskustva, i rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe.

Kako je svaki organizam posebna individua, rezultati nakon konzumiranja Amer čaja mogu da variraju, te se u skladu sa navedenim proizvođač odriče odgovornosti u slučaju da proizvod u potpunosti ne zadovolji očekivanja korisnika.”

O KOMPANIJI
Kompanija AMER ČAJ je višegodišnjim radom i trudom stekla iskustva koja nam danas daju prednost u odnosu na konkurenciju.
Kvalitet i delotvornost naših proizvoda nas već godinama svrstava među vodeće proizvođače čajeva, dodataka ishrani i dietetskih preparata. Dokaz za to su brojna priznanja dodeljena od eminentnih ustanova i naravno od samih korisnika naših proizvoda.

pročitaj više

AMER ČAJ d.o.o.

Privredno društvo za proizvodnju dijetetskih proizvoda, promet i usluge – AMER ČAJ D.O.O.  Vlahovo b.b. 18412 Žitorađa, Srbija.
Matični broj: 20289457
Šifra delatnosti: 1086
PIB: 105097126
Broj tekućeg računa: 205-145658-02