BELI SLEZBELI SLEZ

BELI SLEZ

Štampa
120,00 Дин.
Koristi se kod upala disajnih organa, organa za varenje i kožnih bolesti.
Opis

  Koren Belog sleza - Čaj

 

Koristi se kod upala disajnih organa, organa za varenje i kožnih bolesti.
 
Koren Belog sleza pripremljen kao čaj je delotvoran protiv upala organa za disanje i ždrela, respirativnih problema i kašlja (suvog i nadražajnog), problema sa organima za varenje i protiv raznih kožnih bolesti.
 

Priprema: Kesicu čaja preliti sa 1,5-2dl hladne vode, ostaviti 2h u poklopljenom sudu, povremeno promešati. Gotov čaj po potrebi zasladiti. Piti više puta na dan, uvek sveže pripremljen čaj.

Sastav:
  • Koren belog sleza (Althaeae officinalis-radix) 100%.

 

Pakovanje: 20 filter kesica.

Komentari

Ne postoje komentari za ovaj proizvod.

Pronađi proizvod

Napomena

„Sve tvrdnje navedene na ovoj stranici i sajtu su rezultat višegodišnjeg iskustva, i rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe.

Kako je svaki organizam posebna individua, rezultati nakon konzumiranja Amer čaja mogu da variraju, te se u skladu sa navedenim proizvođač odriče odgovornosti u slučaju da proizvod u potpunosti ne zadovolji očekivanja korisnika.”

O KOMPANIJI
Kompanija AMER ČAJ je višegodišnjim radom i trudom stekla iskustva koja nam danas daju prednost u odnosu na konkurenciju.
Kvalitet i delotvornost naših proizvoda nas već godinama svrstava među vodeće proizvođače čajeva, dodataka ishrani i dietetskih preparata. Dokaz za to su brojna priznanja dodeljena od eminentnih ustanova i naravno od samih korisnika naših proizvoda.

pročitaj više

AMER ČAJ d.o.o.

Privredno društvo za proizvodnju dijetetskih proizvoda, promet i usluge – AMER ČAJ D.O.O.  Vlahovo b.b. 18412 Žitorađa, Srbija.
Matični broj: 20289457
Šifra delatnosti: 1086
PIB: 105097126
Broj tekućeg računa: 205-145658-02