ZELENI & AMER ČAJ

ite ovaj proizvod
Email
Služi za uživanje, kao antioksidant, blagotvorno deluje na centralni nervni sistem, dobro raspoloženje i ostvaruje povoljan uticaj kod bakterijskih infekcija
Zeleni i Amer ČajZeleni i Amer Čaj

Cena:
120,00 din
Proizvođač: Amer Čaj
Opis
Sastav: List Zelenog čaja 60% i Amer čaj (Amaranthus blitoides herba) 40%.

Priprema: Kesicu čaja staviti u sud, preliti sa 1,5-2 dlključale vode. Nakon 5 minuta izvaditi kesicu i gotov čaj zasladiti po želji.
 
KESICA SA ČAJEM SE NESME KUVATI
 
Dejstvo: Zeleni čaj & Amer čaj je dijetetski proizvod osmišljen da kompenzuje odsustvo aktivnih principa korisnih u svakodnevnoj ishrani.
 
Služi za uživanje, kao antioksidant, blagotvorno deluje na centralni nervni sistem, dobro raspoloženje i ostvaruje povoljan uticaj kod bakterijskih infekcija i upalnih procesa smanjujući oštećenja ćelija pod dejstvom virusa. Sprečava razvoj ateroskleroze (začepljenja krvnih sudova) i srčanih oboljenja, ubrzava metabolizam i sagorevanje masti. Takođe, snižava nivo holesterola i sprečava razvoj karijesa. Redovnom upotrebom sprečava se razvoj malignih ćelija.

Komentari

Ne postoje komentari za ovaj proizvod.

Korpa

 x 
Prazna korpa


Napomena:

„Sve tvrdnje navedene na ovoj stranici i sajtu su rezultat višegodišnjeg iskustva, i rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe.

Kako je svaki organizam posebna individua, rezultati nakon konzumiranja Amer čaja mogu da variraju, te se u skladu sa navedenim proizvođač odriče odgovornosti u slučaju da proizvod u potpunosti nezadovolji očekivanja korisnika.”


Kako kupovati ?

Prijavi se na svoj nalog



Besplatna dostava za narudzbine iznad 5000 dinara



Copyright © 2011-2014 Amerovit D.O.O
Designed byAquaTim Company 2012