Čaj za regulisanje telesne mase

ite ovaj proizvod
Email
Potstiče izbacivanje suvišne vode i toksina iz organizma, olakšava varenje i izbacivanje crevnog sadržaja. Smiruje nervnu napetost i stvara osećaj sitosti.
Čaj za mršavljenjeČaj za mršavljenje

Cena:
150,00 din
Proizvođač: Amer Čaj
Opis

Sastav: Sena 30%, Šipak 20%, Kukuruzna svila 10%, Kopriva list 10%, Krušina kora 10%, Zeleni čaj list 10% i Amer čaj (Amaranthus blitoides herba) 10%.


Priprema: Kesicu čaja staviti u sud, preliti sa 1,5-2dl ključale vode i ostaviti da stoji 10 minuta.Nezaslađen čaj piti 3-5 puta dnevno, nakon obroka.

KESICA SA ČAJEM SE NESME KUVATI.


Dejstvo: Čaj za regulisanje telesne mase je dijetetski proizvod osmišljen da kompenzuje odsustvo aktivnih principa korisnih u svakodnevnoj ishrani.

Koristi se kao stimulator za rad bubrega i organa za varenje, ubrzava metabolizam.

Potstiče izbacivanje suvišne vode i toksina iz organizma i olakšava varenje i izbacivanje crevnog sadržaja.Smiruje nervnu napetost i stvara osećaj sitosti. Redovnom upotrebom čaja i umerenim korigovanjem navika življena ublažavaju se uzroci viška kilograma.

Komentari

Ne postoje komentari za ovaj proizvod.

Korpa

 x 
Prazna korpa


Napomena:

„Sve tvrdnje navedene na ovoj stranici i sajtu su rezultat višegodišnjeg iskustva, i rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe.

Kako je svaki organizam posebna individua, rezultati nakon konzumiranja Amer čaja mogu da variraju, te se u skladu sa navedenim proizvođač odriče odgovornosti u slučaju da proizvod u potpunosti nezadovolji očekivanja korisnika.”


Kako kupovati ?

Prijavi se na svoj nalogBesplatna dostava za narudzbine iznad 5000 dinaraCopyright © 2011-2014 Amerovit D.O.O
Designed byAquaTim Company 2012