NANA & AMER ČAJ

ite ovaj proizvod
Email
. Normalizuje funkcije jetre i žuči. Ublažava menstrualne tegobe, upale sluzokože u ustima i nakupljanja katara u gornjem delu disajnih puteva, neprijatnog zadaha i bolesti desni i zuba. Opušta bronhije i olakšava tegobe kod astme. Preporučuje se protiv nesanice. Deluje smirujuće, okrepljujuće i vraća snagu. Utiče na regulaciju ubrzanog srčanog rada.
Nana i Amer ČajNana i Amer Čaj

Cena:
120,00 din
Proizvođač: Amer Čaj
Opis
Sastav: List Nane (Mentha piperita folium) 60% i Amer čaj (Amaranthus blitoides herba) 40%.

Priprema: Kesicu čaja staviti u sud, preliti sa 1,5-2 dlključale vode. Nakon 5 minuta izvaditi kesicu i gotov čaj zasladiti po želji.
 
KESICA SA ČAJEM SE NESME KUVATI

Dejstvo: Nana & Amer čaj je dijetetski proizvod osmišljen da kompenzuje odsustvo aktivnih principa korisnih u svakodnevnoj ishrani.
Služi za uživanje i preventivu bakterijskih infekcija i upalnih procesa. Ublažava simptome lošeg varenja: grčeve, nadutost, želudačnu nervozu, gorušicu, nadraženost creva, povraćanje i zatvor.
Normalizuje funkcije jetre i žuči. Ublažava menstrualne tegobe, upale sluzokože u ustima i nakupljanja katara u gornjem delu disajnih puteva, neprijatnog zadaha i bolesti desni i zuba. Opušta bronhije i olakšava tegobe kod astme. Preporučuje se protiv nesanice. Deluje smirujuće, okrepljujuće i vraća snagu. Utiče na regulaciju ubrzanog srčanog rada.

Komentari

Ne postoje komentari za ovaj proizvod.

Korpa

 x 
Prazna korpa


Napomena:

„Sve tvrdnje navedene na ovoj stranici i sajtu su rezultat višegodišnjeg iskustva, i rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe.

Kako je svaki organizam posebna individua, rezultati nakon konzumiranja Amer čaja mogu da variraju, te se u skladu sa navedenim proizvođač odriče odgovornosti u slučaju da proizvod u potpunosti nezadovolji očekivanja korisnika.”


Kako kupovati ?

Prijavi se na svoj nalogBesplatna dostava za narudzbine iznad 5000 dinaraCopyright © 2011-2014 Amerovit D.O.O
Designed byAquaTim Company 2012